Termeni si conditii
Acest site este intretinut si administrat de compania ASPAD COM S.R.L. Intregul continut al magazinului online osram-partner.aspad.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ASPAD COM S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea site-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. osram-partner.aspad.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Accesul la site
Compania ASPAD COM S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ASPAD COM S.R.L. Compania ASPAD COM S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Garantia produselor si garantia de livrare
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

Conditiile de acordare a garantiei sunt listate in certificatul de garantie, inclus in colet.

Garantam ambalarea corespunzatoare si livrarea in conditii adecvate pentru toate produsele. Va rugam verificati integritatea coletului la primire. Produsele deteriorate din vina firmei de curierati vor fi inlocuite in mod gratuit.

Livrarea Produselor
Daca produsele sunt pe stoc, conform legii, livrarea se va face in maxim 30 de zile de la primirea comenzii. Fara a ne obliga contractual, incercam sa initiem livrarea in 1-3 zile lucratoare.

Taxe Suplimetare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania ASPAD COM S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus, va rugam sa ne contactati de urgenta.

Conditii Legale
Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Conform O.G. nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile de la momentul in care a intrat in posesia bunului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Retur produse
Returul produselor se face in maxim 14 zile, cu o notificare pe email sau telefonic. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsele achizitionate din Showroom-ul Aspad, vor fi schimbate doar in baza bonului fiscal sau a facturii.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Consumatorul va suporta costurile directe legate de returnarea produselor.

In plus insa, consumatorul este responsabil si de:

costurile suplimentare pe care le implica un alt tip de livrare decat cea standard indicata, aleasa explicit de catre consumator;
diminuarea valorii produselor returnate, rezultata din manipularea acestora.
Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat, Urgent Cargus sau in punctul de lucru din Strada Zeletin, nr. 12A, Sector 1 Bucuresti. In cazul returului prin alte metode mai costisitoare decat costul normal de transport, diferenta de cost pentru transport este suportata de catre cumparator si va fi scazuta din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul osram-partner.aspad.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania ASPAD COM S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Datele de identificare ale companiei
S.C. ASPAD COM S.R.L
CIF: RO12863889
Nr. Reg. Com: J40/3203/2000
Punctul de lucru: Strada Zeletin nr 12A; Sector 1, Bucuresti
Tel: 031 425 36 51