Termeni si conditii

Acest site este intretinut si administrat de compania Aspad COM SRL. Site-ul este gazduit de serverele companiei Aspad COM SRL. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. ne cerem scuze anticipat. Intregul continut al magazinului osram-partner.aspad.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Aspad  COM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul companiei Aspad COM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Datele de identificare ale companiei sunt urmatoarele:

SC Aspad COM SRL; CIF RO12863889; J40/3203/2000

Punctul de lucru: Strada Zeletin nr 12A; Sector 1, Bucuresti;

Tel: 0212333011; 0212333011

Termeni si conditii
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea site-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
osram-partner.aspad.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura „Termeni si conditii” din meniul site-ului.

Accesul la site
Compania Aspad COM SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Aspad COM SRL. Compania Aspad si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Garantia produselor si garantia de livrare
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

Becurile cu halogen au o garantie de producator de 1 luna, becuri Xenon au 6 luni garantie iar becurile cu LED inclusiv luminile de zi DRL au garantie 1 an. Conditiile de acordare a garantiei sunt listate in certificatul de garantie inclus in colet.

Garantam ambalarea corespunzatoare si livrarea in conditii adecvate pentru toate produsele. Va rugam verificati integritatea coletului la primire. Produsele deteriorate din vina firmei de curierati vor fi inlocuite in mod gratuit.

Livrarea Produselor
Daca produsele sunt pe stoc, conform legii, livrarea se va face in maxim 30 de zile de la primirea comenzii. Fara a ne obliga contractual, incercam sa initiem livrarea in 1-3 zile lucratoare.
 
Taxe Suplimetare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania Aspad nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va rugam sa ne contactati de urgenta.
 
Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de osram-partner.aspad.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. osram-partner.aspad.ro se obliga sa nu faca publice si sa nu vinda bazele de date continind informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. Codul Numeric Personal este optional si se va folosi numai pentru facturare. CNP nu sa va folosi pentru nici un alt scop si nici nu va fi facut public. In cazul in care nu doriti furnizarea CNP, pentru emiterea facturii este necesara seria si numarul unui act de identitate.
SC ASPAD COM SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 18130.
 
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice ASPAD COM SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: Facturare, Marketing. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor si a chitantelor. Refuzul dvs. determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la ASPAD COM SRL, cu sediul in Bucuresti intr.Calusei nr 9 sector 2. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
SC Aspad COM SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 18130.
 

Conditii Legale
Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
Conform OG nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile de la momentul in care a intrat in posesia bunului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returul produselor se face in maxim 14 zile cu o notificare in scris.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Consumatorul suporta, in principiu, doar costurile directe legate de returnarea produselor. In plus insa, consumatorul este responsabil si de:

i. costurile suplimentare pe care le implica un alt tip de livrare decat cea standard indicata, aleasa explicit de catre consumator; si

ii. diminuarea valorii produselor returnate, rezultata din manipularea acestora.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat, Cargus sau la punctul de lucru din Str. Zeletin Nr. 12A sector 1 Bucuresti. In cazul returului prin alte metode mai costisitoare decat costul normal de transport, diferenta de cost pentru transport este suportata de catre cumparator si va fi scazuta din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului.


Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul osram-partner.aspad.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania Aspad com SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.