Livrarea Produselor

Daca produsele sunt pe stoc, fara a ne obliga contractual, incercam sa finalizam livrarea in 1-3 zile lucratoare. Conform legii, livrarea se va face in maxim 30 de zile de la primirea comenzii.

Cost transport

Livrarea se face prin firma de curierat rapid (CARGUS).

Costul transportului este de 19.90 lei pentru Bucuresti si provincie.

Pentru comenzi de minim 100 Lei, transportul este gratuit! Costul transportului in cazul comenzii minime de 100 Lei va fi scazut automat.

Pentru comanda si de pe celelalte magazine online se va trimite un singur colet continand toate produsele comandate.

Taxe suplimentare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. E posibil ca firmele de curierat sa perceapa unele comisioane de magazinaj sau eventual taxe pentru numarul de km parcursi in exteriorul localitatilor.

Plata ramburs – plata se face in momentul cand ajunge coletul la destinatie.

Plata prin transfer bancar – se trimite de catre noi o factura proforma pe baza careia veti face transferul contravalorii in contul nostru deschis la ING. In momentul cand banca ne confirma plata noi vom trimite coletul catre destinatie.

Durata maxima pana cand coletul va ajunge la destinatie din momentul confirmarii platii de catre banca (transfer bancar) sau din momentul preluarii comenzii de catre noi este de 48 ore. Fiecare produs este insotit de factura si certificat de garantie si calitate.